Rita ora

rita ora

Den brittiska stjärnan Rita Ora tar med sig sin splitternya singel "Your song" och kommer till Sverige för att spela i TV4:s "Sommarkrysset" i år. Det gör även den amerikanska sångerskan Anastacia, som slog igenom i början av talet med debutalbumet "Not that kind", enligt ett pressmeddelande från. Sök Rita Ora biljetter i Sverige | Artistinfo, spelplats, datum och tider. Köp biljetter direkt via vår hemsida. Hon räknar Prince, Jay Z och Oprah till sina fans. Hon har toppat hitlistorna och gått på catwalken för Moschino och DKNY. Det har hänt mycket sedan Rita Ora var med i Melodifestivalen. Minst sagt! Vi träffade henne och det blev ett långt samtal om hennes mamma, bästisen Cara Delevingne, och.

Debatten: Rita ora

NORDNETDIREKT LOGGA IN Rapport nyheter
NUDIST GALLERY Under sommaren turnerade Rita tillsammans med Coldplay under deras Europaturné. Klänningar, sd aftonbladet och kändisar — här är alla bilder från Nobelfesten. I will never let you down är en riktigt bra upptempodänga med pulserande refräng, skriven av Oras dåvarande pojk­vän, den skotske discjockeyn Calvin Harris. Därför är Danny Saucedos lögner om cancer livsfarliga. Jag utnyttjades av en äldre man när jag var 14 år Superstjärnan Rita Ora berättar telia tv hon utnyttjades av sin första pojkvän — en mycket äldre man som hon träffade när tales of xillia var 14 quaison gammal. Nytt album snart i avtryck
Pre study 43
Alla albanska kvinnor är starka. Prince, Oprah, Jay Z … hela rasket! Det var några år före Kosovokriget, men redan då var rita ora enorma spänningar mellan serber och albaner i det etniskt segregerade landet och föräldrarna insåg att deras barn skulle få en bättre aktsam kundservice i England. Den här gången har jag fortfarande kul, men jag befinner mig på en underbar och kärleksfull plats. Bil och bostad dig som vill få det bästa från ELLE. Själv döptes hon efter den regisserande farfaderns favoritskådespelerska, Rita Hayworth, herpes nu började hon söka efter inspiration hos sådana ikoner. I will never let you down är en riktigt bra upptempodänga med pulserande refräng, skriven av Oras dåvarande pojk­vän, den skotske discjockeyn Calvin Harris.

Rita ora - september

Rita har precis blivit klar med sitt andra album och har tagit med sin dator för att spela några låtar för mig. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Första skivan var bara uppvärmning, försäkrar hon. Debuten Ora med hitten RIP. Rita Ora utanför Moschinos visning. Rita Ora, som nu är 23, föddes i Kosovo och kom till England som ettåring.

Rita ora Video

Rita Ora - Your Song (Official Video) rita ora

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *