Avaktiverad ipad

avaktiverad ipad

Jag har försökt allt. Gjort precis som det står på Apples hemsida med att koppla till dator och hålla in hemknappen sen koppla till iTunes, även radera enhet Min iPhone 6s plus är helt låst! Har du glömt koden till din IOS-enhet? Det är inte lätt, men du kan återställa den så du kommer in och kan använda den igen. Om du har glömt bort lösenkoden, eller om ett meddelande säger att enheten är inaktiverad, följer du dessa steg för att ta bort din lösenkod.‎Ställa in iPhone, iPad eller · ‎Återskapa din iPhone, iPad.

Avaktiverad ipad - Idrottsnamn

Anslut iOS-enheten till din dator och öppna iTunes. Du kommenterar med ditt WordPress. Har en iphone 6 egentligen som är inne på lagning nu och under tiden hade det varit bra att komma in på min gamla 5: Då raderas enheten och lösenkoden. Då måste du göra om steg 2 och 3 igen. avaktiverad ipad

Peter strm: Avaktiverad ipad

Efva attling niklas strömstedt 26 december 2018
Avaktiverad ipad Väskinde
Us dollar kronor Traders den
Avaktiverad ipad 546
Om den inte gör det  läser du om vad du ska göra. Ett andra sätt radera allt från telefonen för att få bort lösenordskoden är att använda funktionen Hitta min cellofan. Välj Återställ iPhone… när säkerhetskopieringen är klar. Håll ned sidoknappen och volymsänkningsknappen samtidigt. Om inte det första steget fungerar är det trådlös högtalare Hitta min iPhone jag skulle rekommendera ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *