Nytt konto

nytt konto

Nytt konto. I den här övningen ska du träna på att lägga till ett nytt bokföringskonto i registret Konton. Teori. Från ditt löneprogram kan du få ett bokföringsunderlag som du registrerar i företagets bokföring. Ibland kan det vara nödvändigt att lägga till nya konton som företaget använder och som saknas i löneprogrammet. Din profilinformation kommer att delas med de tjänster hos Sony-företagen som du har länkat, inklusive: Inloggnings-ID, e-postadress, lösenord, födelsedatum, säkerhetsfråga/svar, land/region, namn, kön, språk, adress. Information om hur du använder ditt konto och vilka tjänster du har länkat kommer också att delas. Förnamn Förnamn Efternamn Efternamn. Välj ett användarnamn @nijmegenmarsjen.info Jag föredrar att använda min nuvarande e-postadress. Det finns redan ett Google-konto för den här e-postadressen. Logga in, eller återställ lösenordet om du har glömt det. Skapa ett lösenord. Bekräfta lösenordet. Födelsedag. År År. Månad. Dag.

Nytt konto - kommun

Hur gör jag om jag har fått avslag på ansökan från Skatteverket? Registrera dig med Facebook Gå till Spotify. Hur skickar jag om betalfilen? Hur skapar jag ett nytt bokföringsår? Vad händer om jag trycker Ta bort när jag ska läsa in en leverantörsfaktura? Finns det någon loggning på vem som gjort vad i programmet? Hur hittar jag min serverdator i nätverket? nytt konto

Nytt konto Video

Overwatch - Levlar ett nytt konto idag!

Nytt konto - mannen har

Läs mer i användarvillkoren för Gmail. Hur får jag svenska kronor framför beloppet på mina fakturor? Vilken kontaktperson ska jag ange? Vad ska jag tänka på vid kreditering av en periodiserad leverantörsfaktura? Hur skickar jag en förfallen kundfaktura till AutoCollect?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *